Asijská ochucovadla
Nejprodávanější





Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Mugi Miso Muso (ječmenné miso) má jemnou chuť a aroma. Hodí se na dochucení...

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso. Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro. Hodí se na dochucení...

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. Nechte ji vyniknout při přípravě...

Terijaki, nebo také teriyaki je speciálně dochucená sójová omáčka japonského stylu. Teri a yaki v překladu lesk a grilovat. Oblíbená marináda při přípravě převážně ryb, v Evropě...

Balzamikový krém s fíky, které svojí vysoce nasládlou chutí dokonale doplňují specifickou sladkokyselou chuť samotného balsamikového krému. Oceníte jej v salátech, na...

Kuzu je tradiční japonský produkt. Stačí ho rozmíchat ve vodě a zahřát. Tak z něj snadno připravíte zahušťující prostředek do omáček, polévek, dezertů i pudinků . Kuzu má...

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. Nechte ji vyniknout při přípravě...

Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Nechte ji vyniknout při...

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. Nechte ji vyniknout při přípravě...

Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Naplno zazáří při přípravě studených...

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů, má jemnou chuť a aroma. V bio kvalitě a vhodná i pro vegany.

Pasta Umeboshi je vyrobena z japonských ume švestek nakládaných v soli s listy Shiso, které dodávají pastě její červenou barvu. Skvěle se bude hodit do dresinků, zeleninových...

Genmai miso bio je pasta vyrobená ze sóji a rýže natural. Připravit z ní můžete například klasickou japonskou miso polévku, miso máslo či chutný dresink. Díky tomu že je miso...

Umeboshi patří k tradičním japonským produktům. V Číně a Japonsku se používají při zažívacích obtížích, otravách, průjmu i zácpě, jako uklidňující prostředek při nevolnosti,...

Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Naplno zazáří při přípravě studených...

Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Naplno zazáří při přípravě...
Shoyu, tamari i miso pasty patří mezi tradiční asijské ochucovadla. Vyrábí se procesem přírodního kvašení, díky tomu se mohou pyšnit množstvím vitamínů, včetně B12, minerálních látek a blahodárných enzymů pro vaše zdraví. Shoyu a tamari se používají jako univerzální ochucovadlo, dodají přírodní svěžest a zvýrazní chuť takřka každému pokrmu. Hodí se na marinování masa, tofu, do zeleniny, na ryby, k ochucení polévek, omáček, výborné jsou na zálivky...
#ShowMore#
Nezaměňujte je za levné sójové omáčky, které fermentaci neviděly ani z rychlíku a jsou plné umělého glutamátu, cukru, barviv nebo živočišných extraktů. A hlavně jejich chuť je příšerná. Miso pastu si můžete vychutnat v oblíbené japonské miso polévce. Přidávejte ji ke konci vaření, aby se nezničily cenné enzymy, které mají pozitivní vliv na vaše zdraví.