VÝPRODEJOVÉ slevy až 79 %!

Asijská ochucovadla

Shoyu, tamari i miso pasty patří mezi tradiční asijské ochucovadla. Vyrábí se procesem přírodního kvašení, díky tomu se mohou pyšnit množstvím vitamínů, včetně B12, minerálních látek a blahodárných enzymů pro vaše zdraví. Shoyu a tamari se používají jako univerzální ochucovadlo, dodají přírodní svěžest a zvýrazní chuť takřka každému pokrmu. Hodí se na marinování masa, tofu, do zeleniny, na ryby, k ochucení polévek, omáček, výborné jsou na zálivky...

#ShowMore#

Nezaměňujte je za levné sójové omáčky, které fermentaci neviděly ani z rychlíku a jsou plné umělého glutamátu, cukru, barviv nebo živočišných extraktů. A hlavně jejich chuť je příšerná. Miso pastu si můžete vychutnat v oblíbené japonské miso polévce. Přidávejte ji ke konci vaření, aby se nezničily cenné enzymy, které mají pozitivní vliv na vaše zdraví.