VÝPRODEJ slevy 20% až 59%!

CERIA Hraška na zahušťování bezlepková 250 g

Bez lepku Vegan
Značka: Ceria
53 Kč –25 %
ceria-hraska-na-zahustovani-bezlepkova-250-g-biostory
53 Kč –25 % 40 Kč
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Hraška na zahušťování neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva. Zahustíte s ní polévky, omáčky, šťávy a další pokrmy. Může sloužit i jako pojivo v těstech místo vajec. Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt, který má na trhu úspěch již 11 let.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Využití:

  • zahušťování - polévky, omáčky, šťávy a další jídla zahustíte s touto směsí
  • náhrada vajec - do těsta nebo do směsi na placky či bramboráky, v tom všem bude Hraška dobrým pojivem
  • pomazánky, dresinky, omáčky - Hraška pomůže při přípravě základu pro tyto pokrmy
  • obalování - pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru

Hraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autourkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.

Složení : Hrách (70 %), směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření.

Návod k přípravě : Při použití hrašky není nutné připravovat jíšku. Hrašku stačí smíchat s vodou a 20 minut povařit. 1 lžíce směsi Hraška (30 g) zahustí 1,5 l polévky. 50 g směsi Hraška zahustí 600 ml omáčky.

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1379kJ/326kcal. Tuky: 3,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g. Sacharidy: 53,9 g. z toho cukry: 1,8 g. Bílkoviny: 16,6 g. Sůl: 2,5 g

Skladování: Skladujte na suchém místě.
Legislativní zařazení: Dehydratovaný výrobek – směs pro přípravu hotového pokrmu.

Země původu : EU/mimo EU.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hrašky a zahušťovadla
Hmotnost: 0.262 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: