VÝPRODEJOVÉ slevy až 79 %!

GIROLOMONI Těstoviny linguine semolinové BIO 500 g

BIO Vegan
Značka: Girolomoni
41 Kč –4 %
girolomoni-testoviny-linguine-semolinove-bio-500-g-biostory
41 Kč –4 % 39 Kč
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Těstoviny linguine z kvalitní semolinové krupice v bio kvalitě se skvěle hodí k pestům či mořským plodůmVýborně ladí samozřejmě také s rajčaty a česnekem. Obohatí váš jídelníček nejen nutričně, ale i báječnou chutí pravých italských těstovin. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Těstoviny linguine jsou vyrobeny z pšeničné krupice, která se vyrábí z kvalitní tvrdé neboli tvrdozrnné pšenice nebo také semoliny. Hlavní výhodou je, že nemají tendenci se rozvařovat. Jejich chuť nejvíce pozvedne kvalitní olivový olej. Vodu na vaření těstovin pořádně osolte. Se solí určitě nešetřete, na jeden litr vody by měla přijít lžíce soli. Italové dokonce tvrdí, že voda na vaření těstovin by měla být slaná jako moře.

Název linguine znamená v italštině "malé jazýčky". Jsou podobné klasickým špagetám, ale jsou placaté a širší. Zkuste je ale i na sladko třeba s mákem. Určitě se ale nebojte experimentovat s nezvyklejšími kombinacemi či chutěmi. Nehodí se však moc na mastné a řidší omáčky. Ty na nich nedrží, stékají a celý pokrm se poté nešikovně jí. K omáčkám doporučujeme použít například těstoviny fusilli nebo penne.

Složení : Tvrdozrnná PŠENIČNÁ krupice*. Může obsahovat stopy sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Návod k přípravě : Těstoviny vařte v mírně osolené vroucí vodě po dobu 7 minut. Občas promíchejte. Poté těstoviny sceďte.

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1518kJ/358kcal. Tuky: 1,6 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g. Sacharidy: 73,2 g. z toho cukry: 3 g. Bílkoviny: 11 g. Sůl: 0,01 g

Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě.
Legislativní zařazení:

Země původu : Itálie.

Doplňkové parametry

Kategorie: Těstoviny
Hmotnost: 0.506 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: