Girolomoni Těstoviny penne celozrnné semolinové BIO 500 g

BIO Vegan
Značka: Girolomoni
45 Kč –2 %
girolomoni-testoviny-penne-celozrnne-semolinove-bio-500-g-biostory
45 Kč –2 % 44 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
13.4.2021

Penne celozrnné z kvalitní bio semolinové krupice nesmí chybět v italské kuchyni. Jsou přímo stvořeny k omáčkám, ale i na zapékánído salátů a nebojte se s nimi i jiných kulinářských experimentů. Díky tomu, že jsou celozrnné, vás zasytí na delší dobu než jejich klasická bílá varianta.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Girolomoni Těstoviny penne celozrnné semolinové BIO 500 g

Celozrnné těstoviny penne jsou vyrobeny z pšeničné krupice, která se vyrábí z kvalitní tvrdé neboli tvrdozrnné pšenice nebo také semoliny. Hlavní výhodou je, že nemají tendenci se rozvařovat. Jejich chuť nejvíce pozvedne kvalitní olivový olej. Vodu na vaření těstovin pořádně osolte. Se solí určitě nešetřete, na jeden litr vody by měla přijít lžíce soli. Italové dokonce tvrdí, že voda na vaření těstovin by měla být slaná jako moře.

Tyto těstoviny jsou velmi univerzální. Hodí se výborně k omáčkám, díky jejich trubkovitému tvaru pronikne omáčka dovnitř, prostoupí celým pokrmem a těstoviny báječně ochutí. Penne můžete využít také na zapékání. Jejich zajímavý tvar vynikne také v teplých i studených salátech. A rozhodně se nebojte je vyzkoušet i na sladko. Třeba s mletými vlašskými ořechy, přelité dobrým máslem.

Složení : Tvrdozrnná celozrnná PŠENIČNÁ krupice*. Může obsahovat stopy sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Návod k přípravě : Těstoviny vařte v mírně osolené vroucí vodě po dobu 9 minut. Občas promíchejte. Poté těstoviny sceďte.

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1552kJ/367kcal. Tuky: 2,3 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g. Sacharidy: 70,7 g. z toho cukry: 3 g. Bílkoviny: 11,8 g. Sůl: 0,01 g

Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě.
Legislativní zařazení: Těstoviny bezvaječné.

Země původu : Itálie.

Doplňkové parametry

Kategorie: Těstoviny
Hmotnost: 0.506 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: