MARIAPINA Rajčata sekaná sterilovaná BIO 400 g
Související produkty
Detailní popis produktu
MARIAPINA Rajčata sekaná v plechovce sterilovaná BIO 400 g
Využití:
- omáčka - k těstovinám se skvěle hodí rajčatová omáčka, kde základ mohou tvořit tyto rajčátka, kombinujte s česnekem a bazalkou
- polévka - podobně jako u omáčky mohou být sekaná rajčata i základem zeleninové polévky, například italské minestrone
- chilli con carne, ratatouille, lečo - tyto a jim podobné pokrmy si můžete díky sterilovaným rajčatům dopřát i mimo sezónu čerstvých rajčat
- zapečená jídla - těstoviny zapečené s rajčatovou omáčkou a mozzarelou chutnají výtečně, nezapomeňte na bylinky
- tortily - sekaná rajčata, opečená paprika, kukuřice, osmažená cibulka, česnek, vše dohromady provařte a plňte touto náplní tortily, navrch můžete nasypat sýr
Společnost MANFUSO dodává na trh bioprodukty od roku 1999. Jejich rajčata pochází z regionu Apulien v jižní Itálii. Do výrobků nepřidávají žádnou sůl navíc. Nepoužívají konzervační ani barvící látky. Produkty jsou zcela bezlepkové a veganské. Suroviny pocházejí z rostlin bez genetické modifikace.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Námi testováno:
- Lehce kyselejší chuť
Složení : Sekaná rajčata*, rajčatová šťáva*. Hmotnost pevného podílu: 240 g. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě : K tepelné úpravě. Vhodný jako základ do omáček.
Kalorická hodnota/energie (na 100g):84kJ/20kcal. Tuky: 0,2 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 4 g. z toho cukry: 3 g. Bílkoviny: 1,1 g. Sůl: 0,02 g
Skladování: Po otevření uchovávejte v jiné nádobě v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
Legislativní zařazení: Zpracovaná zelenina.
Země původu : Itálie.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sterilovaná zelenina a konzervy |
---|---|
Hmotnost: | 0.48 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.