VÝPRODEJ slevy 20% až 59%!

Moštárna Hostětín Mošt jablečný se zázvorem BIO 750 ml

Bez lepku BIO Vegan
80 Kč –25 %
mostarna-hostetin-most-jablecny-se-zazvorem-bio-750-ml-biostory
80 Kč –25 % 60 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
17.6.2021

Svěží chuť jablka s pikantním kořením. Nápoj není při výrobě ředěn ani filtrován. Neobsahuje přidaná barviva ani sladidla. Vyroben rodinnou firmou v biokvalitě z Bílých Karpat s důrazem na místní tradice. Skvělý doplněk při nachlazení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hoštětínská moštárna sídlí v srdci Bílých Karpat od roku 2000. Firma vyrábí především jablečný mošt, produkuje ale také mošty a sirupy z dalších druhů ovoce a bylin. Posláním hostětínské moštárny je udržovat vztah k přírodě, místním zdrojům a tradicím. Společnost získala ocenění jako Česká biopotravina roku, Regionální potravina Zlínského kraje nebo Perla Zlínského kraje.

Námi ochutnáno:

  • Příjemně sladký mošt s přírodní a lehce štiplavou chutí zázvoru.
  • Vychlazený je velice osvěžující.
  • Naopak ohřátý (není vhodné aby prošel varem) vás neskutečně zahřeje, až si vždy stíráme pot z čela. Při nachlazení je to naše jasná volba!

 

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení : Jablečná šťáva* (80 %), vodní výtažek ze zázvoru* (15 %). Pasterováno. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Návod k přípravě : K přímé spotřebě. Před otevřením protřepat.

Kalorická hodnota/energie (na 100g):154kJ/37kcal. Tuky: 0,1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 8,6 g. z toho cukry: 8,2 g. Bílkoviny: 0,1 g. Sůl: 0,1 g

Skladování: Skladujte v temnu do 24 °C. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů.
Legislativní zařazení: Ovocno-zeleninová šťáva.

Země původu : Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nápoje, mošty, limonády
Hmotnost: 1.142 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: