VÝPRODEJOVÉ slevy až 79 %!

Mouky

Kvalitní bio mouka jako základ pro super - bezva pečení, také trocha umu a hlavně nejlepší materiál. Právě ten na vás čeká v této kategorii. Jako například Probio mouka špaldová celozrnná jemně mletá BIO, vykouzlí vašemu pečení tu nejlepší chuť, kterou ocení všichni vaši malí i velcí ochutnávači...

#ShowMore#

Doporučujeme používat mouky převážně celozrnné, jelikož odstraněním vnějšího obalu se ochudíte o ty cenné vitamíny, minerální látky a vlákninu, kterou vám bíle mouky nenabídnou. Ale nezůstávejte jen u klasiky, jako je BIO žitná mouka, nebo špaldová. Vyzkoušejte i mouku BIO rýžovou, pohankovou nebo čirokovou, které dodají vašemu pečení nový rozměr a navíc jsou přirozeně bezlepkové.

Obiloviny podléhají v konvenčním zemědělství vysoké míře užití chemických postřiků a umělých hnojiv. Proto doporučujeme používat mouky především v BIO kvalitě, kdy to ocení nejen vaše zdraví, ale i příroda a zvířata v ní žijící.