VÝPRODEJOVÉ slevy až 79 %!

MUSO Čaj Hojicha sypaný BIO 100 g

Bez lepku BIO Vegan
Značka: Muso
121 Kč –18 %
muso-caj-hojicha-sypany-bio-100-g-biostory
121 Kč –18 % 99 Kč
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Pražený sypaný zelený čaj hojicha v bio kvalitě, vám přinese zase nový chuťový zážitek. V průběhu pražení se z čajových lístků téměř úplně vyloučí kofein. Hojicha je tedy vhodné pro celodenní i večerní popíjení a v omezeném množství si jej mohou dopřát i děti a těhotné ženy. V zimě vás příjemně povzbudí, v létě pak nezapomeňte vyzkoušet jeho ledově chlazenou verzi!

Detailní informace

Detailní popis produktu

MUSO Čaj Hojicha sypaný BIO 100 g

Hojicha patří mezi pražené zelené čaje. Díky pražení získává hnědou barvu a má výrazné aroma s ořechovými až skořicovými podtóny. Pěstuje se podobně jako sencha pod přímým sluncem. V jeho lístcích se pak jako ochrana před UVB zářením kumuluje velké množství katechinu, který má antioxidační účinky. 

Zelený čaj hojicha má na rozdíl od ostatních typů zeleného čaje nižší obsah kofeinu a můžete ho tak popíjet po celý den a vychutnat si o i třeba večer bez obav, že byste nemohli pak usnout. Čajové lístky hojichy jsou po sběru jemně praženy, což jim dodává příjemně nasládlou až ořechovou chuť. Hojicha chutná výborně i během jídla - podporuje optimální trávení a neutralizuje chutě jednotlivých pokrmů. Je proto také vhodná mezi jednotlivými chody nebo před dezertem. V létě si můžete hojichu připravit ledově vychlazenou.

Složení : Čajové lístky*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy lepku.

Návod k přípravě : Zalijte čaj vroucí vodou a nechte 3-4 minuty louhovat pod pokličkou.

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1031kJ/250kcal. Tuky: 0,7 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 13 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 16 g. Sůl: 0 g

Skladování: V suchu.
Legislativní zařazení: Pražený zelený čaj.

Země původu : Japonsko.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čaj zelený, černý, bílý
Hmotnost: 0.11 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: