MUSO Miso mugi ječmen 400 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Miso dodává tělu vitamíny, minerály a důležité enzymy. Používá se do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Je výborné na přípravu marinád. Marinovat můžete zeleninu, ryby i maso. Miso by nemělo projít varem, proto jej přidávejte vždy nakonec vaření. Vhodné pro vegany a vegetariány.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Složení : SÓJOVÉ boby 58 %, JEČMEN 29 %, mořská sůl, voda, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Návod k přípravě : Používá se pro dochucení polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem, aby se neznehodnotili živé enzymy, přidávejte tedy na konec vaření.
Kalorická hodnota/energie (na 100g):690kJ/165kcal. Tuky: 5,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g. Sacharidy: 12 g. z toho cukry: 7,6 g. Bílkoviny: 12 g. Sůl: 9,8 g
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.
Legislativní zařazení: Fermentovaná pasta ze sójových bobů a obilovin.
Země původu : Japonsko.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Asijská ochucovadla |
---|---|
Hmotnost: | 0.406 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.