MUSO Mořské řasy Hijiki (Iziki) 50 g

Bez lepku Vegan
Značka: Muso
299 Kč –3 %
muso-morske-rasy-hijiki--iziki--50-g-biostory
299 Kč –3 % 289 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
14.4.2021

Mořské řasy Hijiki (Iziky) pochází z Japonska. Po uvaření je můžete přidat do rýže, salátů, polévek či zeleninových pokrmů. Jsou přirozeně bezlepkové. Dobrým přírodní zdroj železa, vápníku a vitamínu A.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Řasu namočte do vody na přibližně 20 minut, osušte a nakrájejte na kousky. Vařte asi 15 minut a přidejte do salátu, rýže nebo zeleninových pokrmů. Můžete dochutit sójovou omáčkou.

Případný bílý povlak není na závadu. Jedná se o vykrystalizovanou mořskou sůl.

Hijiki jsou provázkovité černé řasy rostoucí na ponořených skalách pacifického pobřeží Japonska. Pro svůj růst potřebují slunce, proto se obvykle nacházejí jen 1-2 m pod hladinou. Sklízejí se ručně a to na jaře. Na rozdíl od jiných řas jsou Hijiki sušeny i teplým vzduchem.

Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

Složení : Mořské řasy Hijiki (Hizikia fusiformis). Případný bílý povlak není na závadu. Jedná se o vykrystalizovanou mořskou sůl.

Návod k přípravě : Řasu namočte do vody na přibližně 20 minut, osušte a nakrájejte na kousky. Vařte asi 15 minut a přidejte do salátu, rýže nebo zeleninových pokrmů. Lze dochutit sójovou omáčkou. Voda použitá k namáčení řasy je zdrojem cenných aromatických a výživově významných látek.

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1288kJ/304kcal. Tuky: 2,1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g. Sacharidy: 65 g. z toho cukry: 1,2 g. Bílkoviny: 6,6 g. Sůl: 9,3 g

Skladování: Skladujte v suchu a uzavřeném obalu.
Legislativní zařazení: Mořské řasy.

Země původu : Japonsko.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mořské řasy
Hmotnost: 0.057 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: