Natural Jihlava Špaldová mouka celozrnná hladká 1 kg
Související produkty

Špaldový kvásek je chuťově jemnější, hodí se tak více na sladké pečení, na táče, koláče, bábovky... Pro přípravu kváskového chleba se hodí více kvásek žitný, který mu dodá onu...

Žitný bio kvásek sušený. Určeno pro domácí výrobu žitného kváskového chleba. V biokvalitě a veganský.

Mandlovou mouku nejčastěji použijete při výrobě makrónek, dezertů, do dortů, buchet i cukroví, například linecké z mandlové mouky vám učaruje. Je velice bohatá na bílkoviny,...

Pohankovou mouku mele PROBIO ve svém bezlepkovém bio mlýně. Pohankovou hladkou bezlepkovou mouku umí mlít voňavou, čerstvou a bezpečnou pro celiaky i alergiky. Pohance věnují...

Mouka je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Využijete ji i na pečení domácího chleba. Špalda je jedna z nejstarších...

Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost...

Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu, vitamíny a minerální látky, které se nachází v obalu a v klíčku zrna....

Čiroková mouka jako nový level vašeho bezlepkového pečení. Čirokovou mouku si PROBIO mele ve svém bezlepkovém bio mlýně. Tato odolná a silná plodina vám zpestří...
Detailní popis produktu
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu, vitamíny a minerální látky, které se nachází v obalu a v klíčku zrna.
Složení : 100% celozrnná pšenice špalda.
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1517 kJ/362,6 kcal. Tuky: 1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 75 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 10 g. Sůl: 0,01 g
Skladování: V suchém místě při relativní vlhkosti do 75% a teplotě do 25 °C.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek.
Země původu : Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Hmotnost: | 1.025 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.