VÝPRODEJ slevy 20% až 59%!

PROBIO Mouka špaldová hladká BIO 1 kg

BIO Vegan
Značka: PROBIO
100 Kč –34 %
probio-mouka-spaldova-hladka-bio-1-kg-biostory
100 Kč –34 % 66 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
29.6.2021

Mouka je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Využijete ji i na pečení domácího chleba. Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špalda má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná

Víte že? Jsou v PROBIU specialisti na zpracování špaldy. Věnují se tomu už od jejich počátku v roce 1992 a mají celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, vločky, krupice apod. ). Jejich technologie jim umožňuje odebírat špaldu téměř "přímo z pole" a zrno zpracovávají od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Suší šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemelou do zásoby a májí je proto vždy čerstvé a voňavé. Jejich špalda pochází z ekopolí, když ji pěstují, dělají to šetrně, s ohledem na půdu, vodu, ptáky, hmyz. Koupí PROBIO produktu chráníte naši přírodu i své zdraví.

Složení:

100 % špaldová mouka hladká BIO

Průměrné výživové údaje ve 100 g

Energie: 1447 kJ / 341 kcal. Tuky: 1,3 g. z toho nasycené nemastné kyseliny: 0,2 g. Sacharidy: 69 g. z toho cukry: 1,0 g. Vláknina: 3,6 g. Bílkoviny: 11,6 g. Sůl: 0 g

Skladování:

Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
Hmotnost: 1.022 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: