VETO ECO Paštika PATIFU delikates 100 g

Bez lepku Vegan
Značka: Veto
27 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
13.4.2021

PATIFU paštika s příchutí delikates je pomazánka rostlinného původu vhodná jak pro vegany, vegetariány, tak třeba pro celiaky nebo diabetiky. Je chutnou součástí zdravého jídelníčku jako náhrada masa. Navíc se jedná o český výrobek, který neobsahuje glutamáty ani konzervanty, a přesto se díky praktickému balení hodí na dovolenou, do práce nebo do školy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

PATIFU paštika se z 1/4 skládá z tofu, které si společnost Veto sama vyrábí a ještě za čerstva přidává do pomazánek. Veto se výrobě tofu věnuje již přes 20 let a používá zásadně certifikovanou a testovanou sóju bez genetické modifikace.

Kromě tofu jsou v produktu také kvalitní brambory pro pastózní strukturu a tuzemský řepkový olej. Dále obsahuje smaženou cibulku a droždí pro jemnou chuť. Produkt vydrží bez chlazení dlouho dobu trvanlivý, takže ani při pokojové teplotě se na něm nevytváří žádná vrstva tekutého tuku. PATIFU paštika se vyrábí v mnoha různých variacích a vy si můžete vybrat dle chutě.

Tipy a recepty na použití paštiky PATIFU delikates:

  • pomazánka - pečivo namazané s touto paštikou stačí ozdobit kousky zeleniny
  • nádivka - díky výrazné chuti můžete paštiku přidat do vaší klasické nádivky
  • slané pečivo - zapečený slaný štrůdl bude výborný, když ho zevnitř potřete paštikou

Složení : Voda, tofu 25% (SÓJA, nigari), brambory, řepkový olej, droždí, droždový extrakt, cibule, sůl, koření, zahušťovadlo: karagenan, guma guar.

Návod k přípravě : Určeno k přímé spotřebě.

Kalorická hodnota/energie (na 100g):996kJ/239kcal. Tuky: 22,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1,6 g. Sacharidy: 3,8 g. z toho cukry: 0,1 g. Bílkoviny: 4,6 g. Sůl: 1 g

Skladování: Skladujte v 2–27 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Legislativní zařazení: Sterilovaný sójový výrobek - konzerva.

Země původu : Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pomazánky a slané paštiky
Hmotnost: 0.104 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: