Amaizin

Kokosové mléko je vyrobeno z dužiny kokosového ořechu. Je nedílnou ingrediencí při přípravě pokrmů exotické kuchyně. Přidává se do omáček, zjemňuje polévky, hodí se do sladkých...

Černá fazole je velká fazole s lesklým černým povrchem. Kromě výborné chuti působí v jídle též svojí výraznou barvou. Čím je fazole tmavší, tím má výraznější chuť. Široké...

V Mexiku je salsa oblíbená jako předkrm, kdy se nabírá a jí s mexickými kukuřičnými tortilla chipsy. Vhodná i jako omáčka na pečení kuřecích křidýlek, nebo prsíček....

Fajita v BIO kvalitě je směs koření původem z Mexika. Vhodná do marinády pro grilovaní masa i zeleniny, hodit se bude také při nakládání masa na pečení. Bez konzervantů a...
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem